restaurant

Efter 1. september ring og hør nærmere på 86 75 93 11.

I vinterhalvåret - 01.11 2013 - 01.04 2014, er kontorets åbningstid alle hverdage i tidsrummet 09.00 - 13.00.

Henvendelse uden for kontorets åbningstid kan rettes på info@kalohus.dk

 

 

I hjertet af vores hus er vores hyggelige restaurant SalonSalon med fokus på det enkle og velsmagende mad fra det europæiske køkken. Det kan være en frisk havkat eller en saftig pariserbøf. En håndfuld pil selv rejser eller en stor steak med pebersauce.

 

stemning14.jpg

 

Se billeder fra restauranten her

 

Cool og jazzet
Vores restaurant er et uformelt og livsbekræftende frirum. Nogle aftener lægger jazzmusikere vejen forbi og giver gratis koncert. Andre gange er det grammofonen, der spiller plader fra dengang. 
Kvalitet og omhyggelighed er nøgleord for os, ikke mindst når det gælder maden og vinene. Men det skal samtidig være en tilbagelænet oplevelse at spise på Kaløhus. Derfor ser vores møbler ud som de gør - en smule slidte og mærket af det liv, de har levet, før de kom hertil.

 

stemning2.jpg

Læs om vores Jazz & Dinner koncept her

 

Til hverdag og til fest
Vores almindelige a la carte sæson løber hvert år fra 1. april til 1. september.
I den periode holder køkkenet åbent fra kl. 11.30 til 20.30. Kl. 17 skifter kokken frokostkortet ud med aftenmenukortet. Efter 1. september ring og hør nærmere på 53 61 34 98.

Restauranten har åbent hele året for selskaber på minimum 20 personer, der ønsker at holde deres egen fest ved SalonSalon. Og kokken er naturligvis også på arbejde, når vi har besøg af kursister og andre gæster, der benytter sig af husets møde- og eventaktiviteter.

Læs mere om vores Fester og Møder

 

stemning10.jpg

Er man i nabolaget uden for vores a la carte sæson, serverer vi gerne en kop kaffe og et stykke kage, når der er møde- og kursusaktiviteter. Det er dog altid en god idé lige at ringe og høre ad i forvejen.

 

 

Elite_Smiley.jpg